1 Eylül 2013 Pazar

Calvin Klein Beauty mu? Gucci Guilty Women mu?

Gönderen Unknown zaman: 23:37
Herkese Merhaba,
Artık kendime bir parfüm belirlemenin vaktinin geldiğini düşünüyorum ve hafta sonu bunun için arayışa girdim. İki tane parfüm beğendim ama hangisini almak veya almamakta kararsız kaldım. Beğendiğim parfümler "Calvin Klein Beauty" ve "Gucci Guilty" idi. Bu hafta tekrardan test edip artık bir tanesini almak istiyorum. Sizce hangisi Calvin Klein mi Gucci Guilty mi?

Calvin Klein Beauty, bayanlar için şık bir parfüm...

Zerafet ve inceliğin ön planda olduğu Calvin Klein Beauty bayan parfümü, güzel şeyleri seven olgun kadınlar için ideal bir birleşim sunuyor.

Kendine güvenen, tarzını oturtmuş, iddialı kadınların tercih edebileceği Calvin Klein Beauty, beyaz çiçeklerin süslediği ve miskle ağırlığını hissettiren bir duruş sergiliyor.

Calvin Klein Beauty parfüm, şisesiyle ise zarif eğriler çizerken, asaletin arkasında yatan duygusal ve kırılgan kadını simgeliyor.

Üst nota: Ebegümeci.
Kalp: Yasemin.
Dip nota: Virjinia sedir.
Burun: Sophie Labbe.
Piyasaya Çıkış Yılı: 2010.




____________________________________

Gucci Guilty Woman, eğlenceli partilerden hoşlanan genç ve seksi bayanların parfümü...

Gucci Guilty güçlü parfümler yerine yumuşak yapılı oryantallerden hoşlananların kalbini kazanacak türde. Açılışı mandalinanın enerjik kokusuyla yapıyor ve pembe biberle tende hızla ısınmaya başlıyor. Sardunya, şeftali ve leylak kokuları ustaca birbirine harmanlanmış tek bir koku olarak karşımıza çıkıyor. Tene yakın duran, sıcak kokusu paçuli ve amberle oryantal karakter kazanıyor.

Gucci Guilty altın renkli şişesi gibi göz alıcı bir parfüm.

Üst nota: Mandalina, pembe biber.
Kalp: Sardunya, şeftali, leylak.
Dip nota: Paçuli, amber.
Piyasaya Çıkış Yılı: 2010.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Tüm Hakları Saklıdır. Küçük Yalanlar. Copyright ©